Prada:

Oprichter Mario Prada was een enthousiast wereldreiziger: zijn passie inspireerde hem om in 1913 zijn eerste winkel te openen in hartje Milaan. Daar verkocht hij luxe lederen reiskoffers en accessoires. Al snel groeide deze winkel uit tot een begrip onder de welvarende Italianen. Kleindochter Miuccia Prada maakte in 1978 een succesvolle overstap van lederwaren naar haute couture. De Prada Group is actief in 78 landen, kent 594 winkels en heeft 7729 werknemers in dienst. Uitzonderlijke kwaliteit, innovatie ontwerpen en eigentijdse elegantie blijken een magische combinatie te zijn.
Prada:
·         Innovatie gecombineerd met design, kunst en technologie
·         Onderscheidend en uitgesproken
·         Veelvuldig zichtbaar in de media
 
 

Prada Linea Rossa:

Prada Linea Rossa is een mannelijke lijn van Prada en is geïnspireerd op de wereld van sport. Het merk sponsort niet alleen de befaamde America’s Cup, de oudste zeilwedstrijd ter wereld, maar is ook sponsor van luxe skiresorts zoals St. Moritz en Val Gardena. Het logo, de rode blak, is ontleend aan de naam van het Italiaanse zeilteam “Luna Rossa” ofwel “Rode Maan”. De collectie bestaat uit sportieve, luxe modellen en past goed bij de consument die casual en luxueus gekleed gaat en in zijn vrije  tijd geniet van luxe sporten zoals zeilen en skiën.
Prada sport±
·         Mix van sporty en luxury
·         Geïnspireerd op wereld van de sport
·         Innovatief materiaal gebruik
·         Comfortabel en stijlvol
 

Polo Ralph Lauren:

Polo Ralph Lauren is een toonaangevend Amerikaans modehuis met een rijk erfgoed. Het staat wereldwijd bekend om zijn Amerikaanse stijl, elegantie en tijdloze ontwerpen.
Wat 40 jaar geleden begon met een das is uitgegroeid tot verschillende kledinglijnen, tassen, schoenen, interieur en eyewearcollectie waarin liefde voor kwaliteit nog altijd een grote rol speelt.
Ralph lauren:
·         Romantisch, klassiek, kosmopolitisch
·         Voor de man- vrouw die op zoek is naar modern en klassiek
Polo Lauren Lauren:
·         Tijdloos, “Preppy”, authentiek en symbool voor de typische American lifestyle
·         Voor de jonge en energieke man/ vrouw die zoekt naar een preppy en sportieve stijl

Ray Ban:

In 1929 laat de Amerikaanse air Force onder leiding van Generaal MacCready een zonnebril ontwerpen die bestand is tegen extreme condities waar piloten mee te maken hebben. Dit werd de Aviator. De naam Ray Ban wordt in 1937 officieel als merk gedeponeerd en dit wordt dan ook gezien als de geboorte van het merk. Ray Ban ontleent haar naam aan “ban rays” , ofwel het verbannen van lichtstralen.
Ray Ban heeft grote faam verworven doordat vele grote namen de zonnebrillen heben gedragen in hun films. De bekendste zijn ongetwijfeld de Aviator in “Top Gun” en de Wayfarer in de “The Blues Brothers”.
Ray Ban:
·         The original: hip, gedurfd, stoer & cool
·         Unisex merk: met focus op leeftijd 18-35 jaar